Jogi nyilatkozat

A www.konyvelo-kanyo.hu weboldalon közzétett információk és adatok a Kanyó Könyvelő Iroda (székhelye: 1116 Budapest, Temesvár utca 20. | 2. emelet 209. ), továbbiakban :Vállalkozás szellemi tulajdonát képezik.

Ezen tartalmak kizárólag a Vállakozás előzetes írásbelihozzájárulásával és a forrás pontos megjelölésével, változatlan formában kerülhetnek csak felhasználásra minden online és offline felületre és fórumra vonatkozóan.

A weboldalon tévesen szereplő információkból eredő károkért a Vállakozás nem vállal felelősséget. A helytelennek vélt tartalomról kérjük, hogy a megadott elérhetőségeken tájékoztasson. Ennek alapján az eset felülvizsgálatra kerül. Téves tájékoztatás esetén a helyreigazítást haladéktalanul megtesszük.

A weboldalon feltüntetett információk a Vállakozás részéről a hivatalos és friss információnak minősülnek.

A Vállalkozás nem garantálja, hogy a szolgáltatásokra vonatkozó leírások teljes körűek és pontosak.

A Vállakozás fenntartja a jogot, hogy a weboldal tartalmát (elérhetőségek, szolgáltatások, leírások, stb.) bármikor módosíthassa.

Valamennyi, a regisztráció során megadott adatot a Vállalkozás bizalmasan kezeli, kizárólag a az ügyféllel történő kapcsolattartás során használja, és jogosulatlan harmadik személy részére nem adja ki.